We zijn heel blij om dit successverhaal te kunnen delen!

Lees hieronder de testimonial van Yeti zelf!

“Covid was uiteraard een moeilijke periode voor onze sector, en de impact op ons familiebedrijf is veel verder gegaan dan de business alleen.

Tot en met 2019 hebben we veel geïnvesteerd in onze multi-leisure onderneming: bowling, klimmuren, karting, bijlwerpen, prison-island. Voor elk wat wils. In 2020 de deuren onverbiddelijk toe. 2 jaar overbruggen zonder omzet en toch de financiële partners tevreden houden was geen sinecure, te meer in onze sector. We zijn dankbaar geweest voor de covidkredieten, maar voor ons waren ze ontoereikend.

Toch is het gelukt. Vandaag staan we aan het begin van een succesvolle periode waar jong en oud of bedrijventeams zich bij ons kunnen uitleven met allerlei indoor activiteiten en het restaurant.

Onze speciale dank gaat uit naar Ernest Partners. Het team met David, Sébastien en Peter. Zij hebben grondig inzicht verworven en een sterk maar wendbaar stappenplan aangebracht. Door in gesprek te gaan met de financiers en andere betrokken partijen heeft Ernest Partners actief geholpen een kluwen te ontwarren en alles opnieuw te structureren. Vandaag vind je niet veel adviseurs die instant, dag na dag zich zo ter beschikking stellen aan hun cliënteel, met kennis over tal van domeinen, een ruim netwerk en strategisch sterk. De blokkerende factoren werden één voor één weggewerkt, met behoud van de financiering en een nieuwe financiering. Ook de overdracht binnen de familie hebben we kunnen realiseren.”

We are a trust bridge between your company and your stakeholders

Share This